AUTUMN 19 • PHOTOSHOOT & VIDEO


Denne sæson tager ZOEY-kollektionen dig med på en farverig rejse med dybe farver og prints med et blødt strejf af feminin følelse. Vi har lækre materialer og prints, der skaber den perfekte ZOEY-blanding af chic og feminin til dit efterårsgarderobe. Vi kombinerer eksklusive stoffer, dristige farvekombinationer og rolige silhuetter med en utraditionel blanding af prints og materialer, der sammen skaber et frisk, nyt look. 


Vis din styrke og kvindelige former i en blanding af skønne silhuetter og smukke bærfarver. Skru op for selvtilliden og du er klar til at erobre verden. Som altid kan du finde styles til den perfekte fest og de daglige outfits, uanset om du er i kjole eller bukser. ZOEY-signaturen af ​​feminine trykte bluser blandet med seje hverdags styles er selvfølgelig tilgængelige og klar til at tage med hjem.

Denne sæson fører vi dig bag kulisserne som aldrig før. Vi tilbragte en dejlig dag på “Værket” og “Turbinen” i Randers. Ledsaget af den smukke Rachel og med et godt team inklusive fotograf Helle Thormann, make-up-artist Kenneth Adelhardt og videograf Magnus Vinther, skød vi alle de smukke billeder til denne sæson. Et godt team er nøglen til godt samarbejde, og nu har du chancen for at følge os bag scenen og se, hvordan magien bliver sluppet fri hos ZOEY.

God fornøjelse.

Vi anvender cookies til funktionalitet, analyse og markedsføring på vores hjemmeside. Ved fortsat at browse på vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
You have successfully subscribed!