SPRING 18 • PHOTOSHOOT & VIDEO


Vi er meget glade for at præsentere ZOEY forårskollektionen 2018 for dig.
Hos det danske mærke, ZOEY, elsker vi den naturlige kvindes smukke former og forsøger at imødekomme alle silhuetter i enhver kollektion. Vi kombinerer et selvsikkert look med mode og sofistikeret design for at nå vores mål om at give den moderne kurvede kvinde alt, hvad hun fortjener.

Denne farverige og feminine forårskollektion kombinerer prints og sporty detaljer, og samtidig giver dig en luksuriøs oplevelse. De bløde forårsfarver og de skarpe detaljer giver en varierede udtryk og utallige mulighed for at konstruere den perfekte forårsgarderobe. Du har mulighed for at skalere op eller ned i dit look ved at kombinere forskellige stilarter. ZOEY bukserne i det smukke blomsterprint er velegnet til enhver lejlighed. Selvom stoffet er blødt og hyggeligt til det daglige look, kan du nemt tilføje nogle høje hæle, en feminin bluse, en elegant jakke og pludselig har bukserne et helt andet udtryk. En forårskollektion med femininitet og attitude, skabt til at komplimentere den kurvede kvindes krop.

Kærlig hilsen

ZOEY

 

Vi anvender cookies til funktionalitet, analyse og markedsføring på vores hjemmeside. Ved fortsat at browse på vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
You have successfully subscribed!