FORÅR - Sæsonen for nye muligheder

 

 Åh forår, jeg har ventet på dig!

Foråret er sådan en skøn tid, ikke kun på grund af den første sol, men også på grund af de mange outfit muligheder som sådan en frisk og solrig sæson lægger op til.

Hos ZOEY er vi SÅ klar til at nyde friskheden ved en ny sæson, alle de nye muligheder og følelsen af frihed som hvert forår bringer.

 

I år er vi glade for at kunne præsentere alle disse tre koncepter i kollektionen. Jeg ønskede at kollektionen skulle kunne løfte ens humør med dens friske farver, sådan som Vibrant Yellow og Dusty Mint. De vil uden tvivl kunne forvandle en trist mandag til en fest!

Hvis du, ligesom jeg, elsker at være udenfor, skal du tage at gå efter vores seje utility inspirerede styles, som kan forvandle en gåtur i parken til en sej, moderigtig catwalk. Disse styles har et virkelig eksklusivt, tilbagelænet udtryk – jeg elsker det!

 

Let’s take care of our planet, together! 

Denne sæson er vi mere end glade for at kunne præsentere en ny mulighed vi har haft oppe i ærmet. Nu kan du nemlig sige velkommen til vores Future Awareness styles, som er oeko tex 100 certificerede modeller. Jeg er så glad for at have fået denne mulighed for at hjælpe dig til at tage et mere bæredygtigt modevalg. Jeg ved godt at vi stadig har lang vej endnu, men det er et skridt i den rigtige retning, og vi kan jo kun ændre noget hvis vi starter med os selv.

 

Jeg håber at i vil gøre ligesom mig og team ZOEY og dykke ned i kollektionen med et frisk sind og den totale følelse af frihed!

Jeg håber at du kommer til at elsker hele Spring 20 kollektionen med alle dens facetter.

De bedste hilsner fra 


Trine Vinther

 

 

Vi anvender cookies til funktionalitet, analyse og markedsføring på vores hjemmeside. Ved fortsat at browse på vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
You have successfully subscribed!