WINTER 2019 • PHOTOSHOOT & VIDEO


Vi omfavner vintersæsonen med en rejse, hvor alt er tilladt. ZOEY Winter 2019-kollektionen er synonym med fest og sjov. I år er der fokus på smukke prints og tekstur i vores styles. Smukke blonder, skønne materialer og lækre detaljer i en perfekt blanding af coolness og fest! 


Krydr din daglige garderobe med styles i patchwork og få den rigtige vinterstemning i en varm jakke eller lækker poncho-strik. Du kan bekæmpe mørke dage med smukke mørkeblå og dybe sennepsfarver, skinnende materialer og funklende stoffer. Denne kollektion kan muligvis gøre denne sæson til din absolutte favorit. Føl dig som en ægte dronning i vores smukke viskosebluser med detaljer i guld, eller slip din indre diva løs i vores coatede bukser og jakke. Brug kjolen med bindebånd i taljen og med elegante gyldne prikker til at fremhæve taljen og dermed skabe mindre fokus omkring hofterne.

Vi er alle formet forskelligt, men fælles for os alle er, at vi ønsker at klæde os på vores egen måde og have en individuel stil.

Fremhæv din personlighed!Vi anvender cookies til funktionalitet, analyse og markedsføring på vores hjemmeside. Ved fortsat at browse på vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
You have successfully subscribed!