Hvad er viskose? Og hvorfor bruger vi det hos ZOEY?

Hos ZOEY bruger vi en bred palet af materialer heriblandt masser af naturlige materialer som viskose. I dette skriv vi vil fortælle jer om hvorfor vi elsker at bruge viskose, især til de varmere måneder.

VISKOSE x ZOEY

Viskose er ikke varmeisolerende, det er et superblødt materiale, som er åndbart, komfortabel og smuk. Det er stærkt absorberende og føles let på kroppen. Det er derfor man anvender viskose om sommeren, da vejret er varmt og man ønsker at have noget let og åndbart på. Vi har valgt at benytte viskose i flere produkter, så som kjoler, t-shirt og toppe, så det føles dejligt om sommeren, da man i forvejen ikke vil have det for varmt. Herunder kan du se udvalgte styles med viskose.

Hvordan passer man så bedst på viskose tøj i vask? Det er vigtigt altid at følge anbefalingerne på vores produkter. Viskose kan krympe hvis det ikke bliver vasket korrekt. Du man enten håndvaske eller maskinvaske dit viskosetøj. En god ide kan være at vende den på vrangen i maskinvask og lade den ligge i blød i noget tid når du håndvasker, for at opnå bedste resultat.

Håber du blev lidt klogere på  viskose, så det bliver nemmere at vælge tøj i fremtiden.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM & FACEBOOK @zoeydenmark