Mission

Hos ZOEY er vi motiveret af vores mission om at give alle mulighed for at få lige det, der passer til deres former. At få enhver kvinde til at føle sig og se bedst ud.

Fashion has no size

Vi mener, at 'Fashion has no size', og at mode skal være tilgængeligt for alle uanset figur, alder, størrelse eller kurver. “Kvinden, der definerer sig selv som plus-size, har ret til at bære præcis, hvad hun vil!” - Trine Vinther, CEO

MANGFOLDIGHEDENS SKØNHED

Vi prioriterer altid komfort og pasform med strækbare egenskaber og flatterende snit. Vi ved, at forskellene i mennesker er lige så mange som forskellene i kroppe, og at vores størrelse eller kurver ikke definerer os.

Team Zoey

Trine

CEO

"ZOEY er min tredje baby - holder mig vågen om natten og får mig til at smile mere end noget andet."

Emilie

Design & marketing manager

"Jeg kan godt lide at arbejde sammen mod et fælles mål. Det er så givende, når hele holdet strammer op, og vi alle sætter ind. Især i de travle perioder."

Nina

Head of internationale sales & E-commerce

"Jeg elsker at have en indflydelse i processer fra design til kundeinteraktion. Det er så værdifuldt for mig at vide, hvad der foregår."

Patricia

Web & Graphic Designer

"Jeg elsker virkelig at være en del af et lille team. Vi supplerer hinanden i kompetencer og arbejder meget godt på tværs af teamet."

""

Pia

Head of sales in denmark

"Jeg betragter ZOEY som min anden familie - det er faktisk ret fantastisk for en arbejdsplads."

Alma

Copywriter & Translator

"Der er stor frihed under ansvar og mulighed for at prøve forskellige arbejdsopgaver af, alt efter hvad man har lyst til og interesserer sig for."

Julie

facility manager

"Jeg elsker at mine opgaver hele tiden skifter. Der er aldrig to dage, der er ens."

Mette

SOME Manager

"Det er aldrig kedeligt at komme på kontoret. Der er god humor og der bliver sat pris på en frisk bemærkning."